Sobota, Duben 30, 2016
Výsledek: 
6:0
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Absolon 2x, M. Pekárek, L. Mládek, O. Mikuláš, J. Dušek
Rozhodčí: 
Svoboda
Diváci: 
120
Sestava: 
J. Baláš – D. Král, T. Krpata, L. Bártl, O. Mikuláš - L. Johanides, Michal Šándor, L. Mládek, J. Dušek - M. Absolon, M. Pekárek (střídali: J. Roček, V. Melc)

Do utkání jsem vstoupili aktivněji a ve 12. minutě se zbavil ve vápně obránce M. Absolon, jeho technickou střelu však brankář lapil. Mezi 15. a 35. minutou se hra vyrovnala, šance ani na jedné straně však nepřicházely. V 35. minutě jsme rozehráli přímý volný kop od půlící čáry, míč do vápna poslal D. Král O. Mikuláš sťukl pro M. Absolona a ten se nemýlil 1:0. V 40. minutě vratil "již ztracený" míč před branku M. Absolon, tam byl osamocený L. Mládek a hlavou 2:0. 

V 57. minutě vybojoval míč u půlicí čáry L. Mládek posunul na M. Absolona, ten předal na M. Pekárka a domácí diváci se radovali potřetí 3:0.  O dvě minuty později obral soupeře o míč opět L. Mládek, vysunul M. Absolona, který postupoval od půlky zcela osamocen a obstřelem brankáře 4:0. V 65. minutě rozehrál rohový kop M. Pekárek našel hlavu O. Mikuláše a bylo z toho bůro. V 82. minutě se dostal do své další příležitosti M. Pekárek, hostující brankář stačil vyrazit na roh. V 89. minutě pronikal do pokutového území J. Dušek, byl sražen a hlavní neváhal na nařídil "pencli". Tu se štěstím sám postížený promněnil a dal tak konečnou podobu našemu dalšímu vydařenému utkání 6:0.

Závěrem: Náš tým šel za vítězstvím od začátku a soupeře (který nás asi trochu podcenil) ve finále jasně přejel. Ostřešany naší branku vážněji během celého utkání neohrozili. Pánové děkujeme !!!! Jen tak dále, naše situace už není beznadějná.

Fotogalerie: