Sobota, Červen 6, 2015
Výsledek: 
1:1
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Mládek
Rozhodčí: 
Nováková
Diváci: 
70
Sestava: 
J. Baláš - O. Mikuláš, M. Absolon, J. Zeman, L. Mládek - J. Dušek, T. Madák, M. Koláček, Michal Šándor - T. Komárek, M. Brňák (střídali: V. Žatecký, D. Král)

Jako první nebezpečně z poza vápna stříleli hosté, ale Balda vytáhl první ze svých exlusivních zákroků horkého odpoledne. V 7. minutě vybojoval míč J. Dušek, ale místo nahrávky na volné Brňďu, před kterým zívala poodkrytá branka volil zakončení do brankáře. Poté hra mezi vápny, v zakončení nebezpečnější hosté z Dřítče. V 41. minutě se prezentoval krásnou střelou k tyči hostující hráč a Balda tentokráte bez šance 0:1. 

Od začátku druhého poločasu jsme byli aktivnější týmem. V 47. minutě pumelice O. Mikuláše z 30ti metrů skončila na břevně. V 70. minutě se dostal za obranu T. Komárek svůj nájezd na brankaře však zakončil již tradičně - šajtlí vedle branky. V 75. minutě domácí dostali míč do sítě - nicméně branka nemohla býti uznána pro domnělý offside (Mady stál v offsidovém postavení, nicméně míč zpět přihrával hráč Dřítče). V 77. minutě další šance T. Komárka, tentokráte zakončená lobem nad branku. V té samé minutě unikl naší obraně dřítečský Kušnír, jehož křižná střela olízla jen tyč z venčí naší branky. V 86. minutě další šance T. Komárka, který z malého "mlíka" mířil jen do břevna, nicméně odražený míč dokázal do sítě dopravil L. Mládek 1:1.

Závěrem: Vyrovnané utkání, ve kterém v první poločase tahali za delší konec hosté, v druhém pak náš tým. Mrzí zahozené příležitosti T. Komárka (Tomáši chtělo by to trénovat).

A co na to trenér ?
Opět jeden ze zápasů, kdy jsme hráli pouze druhý poločas. první se nedařilo snad nic - individuální herní činosti jednotlivce snad zapomněl každý a tak měl soupeř hru ve své režii. druhý poločas se obrátil  a nakonec z toho byla asi zasloužená remíza. Bodování: balda -7, óňa, žáťa, davídek - 6, pepa, absa, luboš, majkl, kolas, mady - 5, důša, komár, brnis - 4

Fotogalerie: