Sobota, Duben 4, 2015
Výsledek: 
1:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Míle
Rozhodčí: 
Čermák
Diváci: 
100
Sestava: 
J. Baláš – Š. Svoboda, L. Mládek, J. Zeman, O. Mikuláš – L. Míle T. Madák, M. Koláček, A. Kašpar– M. Absolon, J. Dušek (střídali: O. Koláček, Marek Šándor, R. Pavliš, R. Shejbal)

Ve třetí minutě našel za obranou O. Mikuláš L. Míleho, ten zakončoval jen slabě. V 11. minutě napřáhl z 25 metrů hostující středopolař a jeho pumelici zastavilo až břevno naší branky. V 18. minutě jsme předvedli pohlednou akci, za kterou jsme byli odměněny, to když dostal míč do pravého křídla M. Koláček stříleným centrem našel L. Míleho a ten z první pálil přesně 1:0. O minutu později jsme mohli své vedení navýšit, to když se středem probil opět M. Koláček a jeho akci zakončoval M. Absolon křižnou střelou těsně vedle. V 24. minutě potvrdil svůj dobrý výkon průnikem O. Mikuláš, nicméně zakončil jen do náruče brankáře hostí. V 39. minutě dvakrát čaroval Balda, to když vychytal ojedinělou příležitost hráčů Nemošic. V 42. minutě mířil přes zeď s přímáku J. Zeman, jeho střelu však dokázal Dufek vytěsnit na roh. 

Druhý poločas přinesl naší první příležitost hned v 48. minutě to když se ve vápně objevil nehlídaný Marek Šándor, Dufek však pádem pod nohy Nemošice zachránil. V 52. minutě po zbytečné ztrátě u půlicí čáry brejk Nemošic zakončený jen do tyče naší branky. Poté nemasný, neslaný fotbal plný nepřesností. Poslední příležitost měl v 90. minutě Marek Šándor, Dufek ho však opět vychytal.

Závěrem. První poločas naše herní převaha - mrzí nevyužité šance. Druhý poločas se nám moc nepovedl (tolik nevynucených chyb jsem od našeho mužstva dlouho neviděl). Dvakrát nás zachránila branková konstrukce.

 

Jak zápas vyhodnotil trenér?

 

 

Nejprve  musím doplnit hráče záasu z Přelovic - Balda, hráč zápasu s Nemošicemi - Óňa

 

Kdo zápas viděl musel mít dva neskutečné zážitky. První poločas jsme měli hru ve své režii a kluci hráli pohledný a útočný fotbal. Škoda jen některých nevyužitých šancí. Zde musím zmínit jednu naprosto ligovou, kdy do náběhu šel ze zadních řad krajní obránce Óňa, který po převzetí míče šel sám douhých asi 40 metrů na bránu společně ještě se třemi dalšími hráči. Tady měl být jasný gól.

Druhý poločas byl z mého pohledu moc špatný. Ani ne tak po stránce taktické jako po technické. Tolik zkažených míčů, kdy hráč není pod tlakem se jen tak nevidí. Z toho jsem byl hodně naštvaný. Velkou pochvalu v tomto zápase snese Balda, který tým díky skvělým zákrokům dovedl k vítězství a Óňa, který plnil výborně úkoly defenzivní a dobře i ofenzivní. Známkoval bych určitě lépe, ale za druhý poločas si někteří hodně pohoršili a nezaslouží si více. Například středopolaři, od nich musí chodit finální přihrávky a já snad žádnou neviděl, opět podotýkám, je rozdíl být pod tlakem nebo být sám. Všem samozřejmě díky, nikdo nic nevypustil a toho si moc vážím a tak to chci v každém zápase i tréninku.

 

K hodnocení musím čtenářům osvětlit jednu věc. Hráče hodnotím tak, že vím co kdo umí a co předvádí na hřišti. Neznamená to, že když bude na hřišti v očích diváka jeden z nejlepších a já od takového hráče čekám mnohem víc, protože vím, že to dokáže, může dostat za mě známku menší by se zdála ostatním. Hráči to samozřejmě vědí.

Balda - 8,Óňa - 8, Pepa - 7, Luboš - 7, Štěpán - 6, Kašpi - 6, Kolas - 5, Mady - 5, Láďa - 6, Absa - 6 (jako útočník se do gólovek umí dostat, tak už je začni proměňovat :-) Dúša - 5, Píďa - 6, Roman - 6, Šándy - 5 

Fotogalerie: