Neděle, Srpen 4, 2013
Výsledek: 
4:5
Poločas: 
3:2
Poznámka: 
Přípravné utkání
Branky: 
D. Král 2x, V. Melc, J. Roček, J. Dušek
Rozhodčí: 
Charvát
Diváci: 
20
Sestava: 
J. Baláš - R. Shejbal, M. Brňák, P. Švarc, L. Johanides - R. Pachovský, R. Král, J. Roček, J. Dušek - V. Melc, D. Král (střídal L. Hloupý)

K prvnímu přípravnému zápasu B mužstva jsme byli donuceni nastoupit i s třemi hráči z áčka, neb kmenový hráči B mužstva se z různých důvodů omluvili (J. Motyčka, F. Pýcha, M. Šandor, M. Nečesaný, J. Prokeš, Z. Motyčka, P. Motyčka), nebo se vůbec neozvali (R. Přibyl, T. Bareš).

Do vedení se dostali domácí, to když nehlídaný záložník nedal J. Balášovi šanci 1:0. Vyrovnání jsme se dočkali po nepřímém kopu z hranice šestnácky, když úspěčný byl střelec víkendu V. Melc 1:1. O chvíli později jsme se dostali do vedení, to když V. Melc předložil D. Královi, který "lišácky" dělovkou do prostřed branky 1:2. O chvilku později bylo opět srovnáno, to když chybovala naše obrana 2:2. Poločas jak na houpačce zakončili domácí těsné před poločasem, to když si Balda vybral slabší chvilku 3:2.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a odměnou nám bylo vyrovnání J. Ročkem, který dokázal dostat do branky odražený míč 3:3. Za nedlouho jsme však opět prohrávali, to když domácí útočník nachytal " Baldu na hruškách " 4:3. Zbraně jsme však nesložili a opět jsme dokázali vyrovnat, střelou o tyčku se prosadil ve schrumáži J. Dušek 4:4. Dvacet minut před koncem vyslal V. Melc D. Krále a ten svůj únik zužitkoval další brankou 5:4. V posledních minutách mohli domácí ještě jednou vyrovnat, to když domácí útočník prošel přes Baláše, prázdnou branku z úhlu však netrefil.

Závěrem: Utkání nevalné úrovně, zaražející jsou omluvenky hráčů B mužstva. Poděkování patří těm, kteří byli bečku ochotni pomoci a to i  v případě, když jsme jim volali hodinu před zápasem (D. Král, V. Melc).