Sobota, Červen 11, 2011
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Bareš, Kučera, Nečesaný
Rozhodčí: 
Resl
Diváci: 
30
Sestava: 
Puhlovský – Bareš, Pospíšil, Kmoníček, Bradáč – Mile, Roček, Kučera, Nečesaný – Horyna, Kremlička. Střídali: Hejzlar, Bohatý, Markl

K poslednímu domácímu utkání nastoupili naši borci s novinkou na trenérském postu, kdy časově zaneprázdněnou dvojici Mikuláš – Dědek nahradil Pedro ml.
Zhruba po čtvrthodině vzájemného oťukávání mohli jít do vedení hosté. To hostující snajper natáhl z 25 metrů, ale Puhlovský výstavní robinzonádou zabránil jistému gólu. To naše hráče povzbudilo, a v následujících minutách byli aktivnější. Bohužel však jedinou nebezpečnou střelou bylo pohotové zakončení Mileho, které naneštěstí skončilo jen na břevně. A tak se z prvního gólu radovali přeci jenom hosté. To po nedorozumění ve středu naší obrany, hostující rychlík v samostatném nájezdu s přehledem přeloboval vyběhnuvšího Puhlovského. Do šaten se přesto šlo za vyrovnaného stavu. To po závaru před brankou hostí se míč odrazil před vápno na kopačky Bareše, a ten ho střelou pod břevno „vrátil zpátky“.

Do druhé půle poslal coach dvě nové tváře a změnil základní rozestavení na oblíbené 4-3-3. Touto změnou se paradoxně zlepšila defenzíva. Hosté přestali hrát kombinačně a jenom nakopávali dlouhá balony, které s velikým přehledem sbírala nově sestavená stoperská dvojice Pospíšil – Roček. S postupem času se naše útočná vozba začala čím dál víc osmělovat, ale bohužel bez kýženého efektu. Rozhodnutí přišlo zhruba v 75. minutě, kdy dlouhý odkop od naší branky přímo učebnicově hlavou prodloužil Bohatý, a Kučera svůj brejk vyšperkoval parádním blafákem i hostujícímu brankáři, a v pohodě zasunul do prázdné kasy. Konečnou podobu výsledku dal 2 minuty před koncem po Kremličkově břevnu z trestňáku doklepnutím Nečesaný.

Závěrem nutno pochválit celý tým za bojovnost, nasazení a velmi ukázněné chování na hřišti. Přesto ještě za zmínku stojí velmi spolehlivý výkon ochránce naší svatyně Puhlovského a, i přes chybičku u gólu hostí, stopera Pospíšila, který byl jinak velikou oporou zadních řad.

Zapsal: Pavel "Pedro" Shejbal ml.