Neděle, Říjen 9, 2016
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Svoboda, Štancel
Rozhodčí: 
Čermák
Diváci: 
50
Sestava: 
J. Baláš – D. Král, J. Zeman, O. Mikuláš, A. Kašpar – J. Kučera, Michal Šándor, M. Pachovský, Š. Svoboda – V. Žatecký, M. Štancel (střídali: R. Shejbal, J. Roček, T. Chocholouš)

Od začátku utkání jsme byli živějším týmem a od 12. minuty jsme vedli, to když si na přímý kop M. Pachovského naskočil Š. Svoboda a hlavičkou zvanou „temeňák“ se trefil přesně ke vzdálenější  tyči 0:1.  Do poločasu jsme měli více ze hry, nicméně větší příležitost jsme si připravit nedokázali.

Druhý poločas se hrál dle not domácích. V 52. minutě neodvrátil centr J.  Zeman a domácí (nestárnoucí) Vítek dostal míč do sítě  1:1. V 62. minutě pro nás bylo ještě hůře, to když se nechal u lajny dětsky obehrát J. Roček (na jeho tanec kolem míče asi dlouho nezapomeneme) a Marek Večeřa střelou přes Baláše dostal domácí tým do vedení 2:1.  Našemu týmu se podařilo vyrovnat v 70. minutě, to když  rychle rozehrál aut a jelikož se domácí domnívali, že měli vhazovat oni, a vše reklamovali u rozhodčího, tak se nevěnovali hře a M. Štancel na dvakrát překonal domácího brankáře 2:2. Tato situace přinesla na hřiště hodně vzruchu a dalších deset minut se spíše blýskalo, než hrálo fotbal. Do konce utkání si domácí vytvořili ještě nějaké příležitosti, nicméně všechny pochytal opět výborný Balda.

Závěrem:  První poločas vypadal na jasnou výhru, po tom druhém můžeme býti rádi za bod. Z našeho mužstva vynikl J. Baláš, který nás v druhém poločase podržel. Smutnou zprávou pro naše příznivce je skutečnost, že se při zápase zranili naši další dva hráči základní sestavy (D. Král (koleno) a Michal Šándor (stehenní sval)) a rozšířili již tak velkou marodku našeho mužstva.